KIRRAT LÄGENHET

 
Har haft en sådan himla mysig dag idag! Givetvis är jag lite sällskapssjuk, men tack och lov för facetime och internet! Inget regn idag än så länge. Starta dagen ganska sent med att gå och köpa kuddar, täcke och sängkläder  till min nya lägenhet! Inte alls jobbigt att gå med dessa över halva city för att komma fram till hotellet... not. Efter detta var planen att gå mot hyresvärden jag ska hyra rummet i lägenheten av för att skiva på lite papper och få nycklar. På vägen dit stannade jag för frukost/lunch på ett japansk ställe och fortsatte sedan min promenad med en gosig spiced orange latte i handen. När jag väl hade fått nycklarna gick jag till komplexet för att kolla läget osv. Lägenheten får jag först tillgång till imorgon, måndag, under eftermiddagen/kvällen. Får la se hur länge min orientation day håller på imorgon och om man hittar sällskap därfter eller inte. Jag måste iallafall flytta alla mina saker från hotellet till lägenheten och det görs nog lättast med taxi, så kommer man ända fram till dörren liksom och slipper släpa på allt. Halv jobbigt att dra världens tyngsta resväska, en överfylld kabinväska, handväska och en jäkla massa kuddar + täcke på en buss liksom. Kommer nog inte ens ombord om jag ska vara helt ärlig. Taxi blir toppen! 
Än så länge, vad jag kan döma av alla mina mysiga promenader, är att manchester som stad inte har lika gamla och vackra byggnader som London har. Här känns det mer som en gammal industristad med mer inslag av nyrustade och moderna byggnader. En del byggnader är faktiskt ganska flashiga! Givetvis finns det gamla och vackra byggnader också, exempelvis delar av universitetet och andra random byggnader runt om. Hittade ett jättemysigt ställe igår, en pub, som heter Sinclairs Oyster Bar - ett ställe jag  verkligen måste besöka någon gång under tiden jag bor här! 
Något som är sig likt är att jag har fått en blåsa på ena tån tack vare allt gående. Tur att jag tog med skoskavsplåster. Har alltid det i väskan eftersom mina fötter typ skapades för att inte befinna sig i skor/inte passa i några skor. Men annars är ju livet på topp, så ska inte gnälla över något sådant litet. Är trots allt väldigt van så no worries! 
Tänkte sticka ut på en löparrunda sen för att kolla läget lite i city samt för att lära mig hitta lite bättre. Oklart om detta kommer bli av då det snart blir mörkt och jag inte är överförtjust i idén att springa själv i mörkret på okända gator. Men allt är möjligt. Annars går jag väl och köper godis och ser en film ikväll :) 
 
So long, King Kong